Я народився тут!

Люмен Александр
Куплет 1:

Я народився тут, на Україні!
Пишаюсь в серці, я цим дуже.
Я народився в найпрекраснішій країні,
А інші всі думки, мені байдужі.
Я народився тут, на Україні!
На солов’їній мові розмовляю.
І кожен вечір, у своїй хатині -
Я за столом, на сало насідаю.

Приспів:

Наш прапор - блакитні хмари.
Наш прапор - золотисті поля.
Наш герб - тризубець влади.
І все це - українська земля.|2р.

Куплет 2:

Я народився тут, на Україні.
І всі кутки, мені знайомі.
Я народився тут, на Батьківщині,
А краєвиди, в нас, які чудові.
Бо Україна – наша рідна ненька,
Яка усе життя, піклується про нас.
Вона у нас одна, така рідненька
І не покинемо ії, у цей ми час!

Приспів:

Наш прапор - блакитні хмари.
Наш прапор - золотисті поля.
Наш герб - тризубець влади.
І все це - українська земля.|2р.

Україна - це широкі степи.
Україна - це довгі лани.
Україна - це густі ліси.
Україна - це родючі землі.

Наш прапор - блакитні хмари.
Наш прапор - золотисті поля.
Наш герб - тризубець влади.
І все це - українська земля.|2р.