Вибач, бо я не та хто тобi потрiбна...

Кольцова Наталия
Вибач, бо я не та хто тобі потрібна,
У мені більше немає світла.
Плювать на те, що скажуть люди,
І як було, більше так не буде...
Душу пусту заповнить морок,
І років так, наче вже під сорок.
Зовні весела і молодієш
Внутрішній стан наче гниєш і тлієш...

19.09.2015