Так мало часу залишилося менi...

Кольцова Наталия
Так мало часу залишилося мені,
А так багато потрібно ще зробити.
Шалений плин проносить будні дні,
І час-від-часу є бажання жити.
Та все ж мовчу, усміхнена така,
Тобі зовсім не варто того знати.
Стала жорстока, хоч була м'яка,
Не варто квітку засихаючу плекати.
Та жаль... Колібрі яструбу не пара.
Ти моє все найкраще на землі...
І з кожним днем стає темніша хмара,
Так мало часу залишилося мені...

24.09.2015р.