Сумуй

Оксана Денисовец
Сумуй за мною ти,сумуй..
Хай перейдуть дощi i грози.
Хай стихне ненависть i лють.
Прийду до тебе крiзь морози.
Сумуй за мною ти,сумуй...
Через роки прилину птахом.
Все промайне,ти тiльки будь
В моїм життi найкращим магом.
Сумуй за мною ти,сумуй,
Коли в душi немає свiтла...
Я повернуся...не забудь,
Що все завжди з тобою квiтне.