Загадка

Надежда Старостина-Котенко
Із хвостиком малесеньким,
Що ледве майорів,
Він носиком чорнесеньким,
Під листям шарудів.
Як сгорнеться- круглесенький,
Все хутро в голочках.
Це хто ж такий гарнесенький,
Сховався у кущах?