Вiдьма

Олег Омелянчук
(задумувалося як пісня)

Нічкою тихою, нічкою темною
Моя душа летить у дальню даль.
Мабуть на лихо я, мабудь даремно я
Свій не ділю ні з ким смуток-печаль.

Думалось-вірилось: "добрії" людоньки,
Як пригадаєте юність свою,
То й не заллєте-затопите в грудоньках
Серце дівочеє отрутою!

А прийде літечко і буде сонечко,
І будуть яблука у пелені.
Біла наміточка, біле віконечко,
В глечику молоко, та не мені...

Нічкою тихою, нічкою темною...
.............У дальню даль.
Мабуть на лихо я, мабуть даремно я...
.............Смуток-печаль.