ти не заплатила за мiй снiданок

Элизабет Морская
Ти не заплатила за мій сніданок,
Ти не заплатила за моє розбите серце.
Ти пішла,коли настав світанок,
І сказала, що на нашому кубику випало не те реберце.

Ти ніколи не любила мою прозу,
Але напам'ять знала всі мої пісні.
Я завжди дарувала тобі мемози,
І нашіптувала твоє ім'я уві сні

Я могла б подивитись тобі в очі;
І сказати, що я зовсім не сумую.
Я забуду ті безсоні ночі,
І про те, що сама себе руйную.

Ти б подивилась на мене, а у відповідь,
Тихо сказала, що таке трапляється.
Це і є вся твоя сповідь,
Це і є зразок того, як біль назавжди залишається.

Все добре, я сама заплачу за сніданок,
І зберу по шматочкам розбите серце.
Нічого не кажи на останок.
Мабуть, дійсно не те реберце.