Чорти блудливi

Александр Кононенко
Чорти блудливі і гладкі Солохи
Волають про вспадковану руїну,
Про трошки мертво роджену дитину.
А вже ж, солідний вік – важкі пологи,
Та не кажіть мені, за ради бога.
Що нам не стане сили на дорогу.
Набридло ваше тявкання з під тину.