сальвадоре

Элизабет Морская
я заміняю усі можливі метафори на 'кохаю';
твоя шкіра - то витончений мольберт.
я боюсь доторкнутись до раю,
я боюсь зламати момент.

сальвадоре, скажи мені як
я можу рівнятись до цієї краси?
можливо, то ти брав пензель і малював іі так,
що рве зсередини сильніше ніж пейзаж ранкової роси


я б хотіла щоб моя рима була
унікальна, як ті -
вигини її тіла,
що створювали святі

сальвадоре далі,
як мені без неї йти
далі?

як мені далі без неї йти?