Нове життя, нов знайомства

Андрей Сергеевич Приходько
Нове життя, нові знайомства
І неповторний кожен день,
Щебечуть пташки, що у полі,
І в душі завжди тепло.

Ми вивчаємо дороги,
Кожна ямка, кожен жест,
Нам би вітер тільки в спину
Щоб крутилось, швидше ще.

І пейзажів на дорозі, і пейзажів на душі,
Нехай все буде наче в казці,
Мир і в небі, в голові.
Колеса крутяться ще швидше, бо дорога нас в душі!