Мардара диги

Салим Герейбеков
ХIаке дихьибил диги,
Мардугьале цабари…
ГIялам дия уркIили,
Гонабиру гьарбари.

Припев
Иш пашманил дуния,
Нам шатбара ахIарил…
ГIямру мадири зая,
Ихира цар гIязизил.

Иш дуниялике нам,
ХIу цайри алжанара,
ХIу левила цаб байрам,
Их хIуни баладара?

Дигила кьилма цайри,
Суждалике кариркуй
ГIямру гIядабил цари,
Нам хIу дигуй хIабалуй.

           Сарим Барият Къадарскаялис