Я хочу тебе читати...

Лю Нели
Я тебе бачити хочу,
Тебе, любий, хочу чути.
І серце тремтить і шепоче:
 " Я хочу з тобою бути!"
Я хочу тебе читати,
Неначе книгу цікаву.
Світанки з тобою стрічати
І пити еспрессо-каву.


Миттєвостей вічні хвилини
Складають основу добру,
Життя і бажань перлини
Прядуть кольорову ковдру.


Я хочу з тобою, милий
Ділити тепло й віддавати.
Життя океан бурхливий
Вдвох легше перепливати.
Я хочу тебе читати,
Неначе казкову книгу.
До сьомих хмарин долітати,               
Долати ілюзій кригу.


         28.09.2015