Ам нь

Хмельницкий Стихи
Я кажу "люблю". Ти - шалено в ніч.
Болем в серце чи лиш горою з пліч.
Я забув слова, загубив пароль.
Чи скінчилась ця таємнича роль?

Я шукаю рідні... Руки, очі, слід.
Відголосок чвар і вчорашніх бід.
Я чекаю знак, де всьому вінець?
І на свічку пошепки: це ще не кінець.

Я для тебе - бій, що не має меж.
Ти для мене - тиша, й мовчання теж.
Ти для мене - спокій і сон вночі.
Якщо любиш - серцем усім кричи.

Я почую голос, крізь зиму, сніг
Я до неба лину, ніхто не зміг,
Окрім тебе чуйно касанням рук
До мурашок тіло, ти чуєш стук?

Серце б'ється, рветься. Молитва - хрінь.
Я промовлю знову. Амінь. Амінь.
Забери мене, пригорни, зігрій.
Я віддам без думи свободу мрій.