Смак неповторного почуття

Инна Бессараб
Мрії збуваються,
Сонце сходить,
Люди закохуються в зірки.
Сни забуваються,
День проходить,
Море змиває у глиб піски.
Місяць виходить на свОє небо,
Серця прискорюється биття,
Люди, кохайте, бо всім нам треба
Смак неповторного почуття!