А може ос1нь - це не так погано?

Тайные Желания
А може осінь - це не так погано?
Коли у тебе книга й теплий чай.
Чи може сумувати все ж не рано,
Якщо бренить і л*ється через край?
У осені той неповнорний спокій.
Що більш ні в чому іншому його нема.
Це час поміркувати про життя. аж доки,
У твому місті не поселиться зима