Ще не народженi вiршi - листи до мами

Алла Любарец
 Я промовляю уві сні :
Вернися мамо !
Лети лелекой навесні ,
Скрізь всі тумани .
Бодай хоч раз почуй ,
Моє:" Кохаю! "
Без тебе важко на землі ,
Душа страждає .

 Надходить ранок у тиші ,
Шепоче осінь :
Ще ненароджені вірші ,
Твої в дорозі ,
Пиши до мами , шли листи ,
Вона чекає ,
Бо кожен вірш ,її душі ,
Відповідає .