Осiннiй блюз

Иващенко Ольга
Пахне осінь кардамоном.
Фарби світлі і рясні...
Невгамовний хижий ворон
Причаївся у пітьмі.

Запах кави і лимону.
Спорожнілі вечори...
У природи - своя втома
Від людської метушні.

Задзеркалені калюжі,
Небо втомлене й густе...
На розгорнутім "Прибужжі"
Голуб зЕрнятко клює.

І не чутно степ широкий,
Тільки вітер десь луна.
А на пагорбі високім
Сумно пташечка співа...