Мамина казка

Петро Керанчук
Рученьки мами мов ключик від казки,
Лиш до голівоньки їх прикладе –
Перетікає з них сила і ласка
І крізь життя до мети доведе.

Безліч казок про матусю світ знає,
Мамина казка немає кінця.
Бо кожна з них   як жива, проростає,
Притулок знаходить у  душах  й серцях.

Матінко рідна дитячої долі,
Сонячне світло в житті на віки.
Зірочка в небі і сонячне поле,
Вічні і ласка твоя, і казки.