Гарбузи

Вячеслав Романовський
На врожайні щедрі  терези
Викотила осінь гарбузи.
В барвах літа, повнобокі, пишні
Сяють, наче глечики з Опішні,
І такі – хоч на базар вези!

Не ледачий у селі народ.
Господиня ж хвалить свій город,
Що родючий і цінує працю,
Та й вона за все уміє браться
Без похвал і всяких нагород…

І тепер городини –  вози,
Та усе ж найкращі  – гарбузи!

29.09.2015.