ХIу дила сарри

Салим Герейбеков
Ца бархIи дуравхъунра,
Раргес талихIла мургьи,
УркIкавхъи ну калунра,
Чераили Исбагьи.

Припев
ХIела хIулбала хIерли,
Ванадиру дила хIи.
ХIела малхIямси гъайли,
БицIахъу дила уркIи.

ХIу дилацун риахъес,
Аллагьлизи улгусра…
ХIу мякьлар хIериадли,
Паргъатли ну хIевсусра.

Наб дунъя цIяббиалра,
ХIед шала балтас нуни…
УрхIлизи руцахъили,
АхIерси, хIералтари.

          Далай Кьурбан Раджабовлис.