Збережи його, Небо

Елена Роус
Збережи його, Небо,
від біди та нещастя
І даруй йому сили,
терпіння та щастя.
Нехай мрії здійснятся
від кохання, що сяє
в його серці, бо він міцно, щиро кохає.
Збережи його душу
від зради та болю
І всі зорі, що згасли
знову Ти запали.
І даруй йому, Небо,
на Землі кращу долю,
Тільки спокій та радість, благаю, пошли...
Збережи його, Небо,
від біди та нещастя
Та дозволь мені поруч непомітно іти...
Коли мрії здійсняться, прийде віра та щастя,
Лиш надію на все
має сам зберегти.