Fara tine...

Елена Роус
Fara tine cum sa traiesc , cum sa cant...
Cantecul vietii, cantecul soartei,cantecul sfant,
Fara tine cum sа rasuflu,n-am cu ce...
Aer fierbinte , aer dispare...stii de ce ?
Fara tine eu nici o clipa nu exist...
Te-am iubit,te iubesc , voi iubi ...



Текст написан с некоторыми орф.ошибками,из-за того ,что компьютер не видит нужных букв и игнорирует их. Но люди знающие ,вставят в нужном месте нужную букву))