Trebuie sa plec

Елена Роус
Trebuie sa plec,dar merg mai incet
Trebuie sa uit totul ce a fost...
Ploaia ne acopera cu al sau zid net,
Dragostea eterna fara adapost.
Cateva cuvinte spuse la sfirsit,
Cateva priviri-n trecutul fara rost,
Sa devin mai fericit n-am reusit
Dragostea eterna fara adapost...




Сотворчество с Геннадием Стынкэ