***

Александра Агв
Хочу мовчати
тишею голосною
наодинці, а ще краще -
поруч з тобою.
Щоб нічого не заважало
і не відволікало,
щоб лише вітер нагадував про існування світу,
якого й так мало.
Ми знайшлись, але відстань,як прірва:
Не перескочиш, не перейдеш -
це так і діє на нерви.
Вони не залізні
й клітини навряд чи відновляться,
але думки так і лізуть у мозок -
від свого місця не відмовляться.
А я хочу мовчати
тишею голосною
наодинці, а найкраще,
певно,поруч з тобою.
Головне одне:
Не повинно бути боязно,
й неважливо, як дощ б*є -
тихо чи голосно.
Мені потрібна твоя тінь...
і очі...
я подумки чекаю їх
я кличу їх щоночі.
Це наївно але мені це так потрібно
Ти став моєю радістю,
тебе це зачіпати не повинно.
Я ж мовчати хочу
тишею голосною
Лише рука в руці
і я - поруч з тобою.