Хист

Хмельницкий Стихи
В моїх скронях пульсує біт -
Терпкий присмак вчорашніх бід.
Я чекаю на тебе в полоні міст,
До страждання треную хист.

Вікна. Темрява. Дикий стан -
Відголосок вчорашніх ран.
Місяць в небо пливе крізь дим,
Це містечко - мій третій Рим.

Зорі полум'ям, з криг - потік,
Хвилювання коротять вік.
Я до тебе, до твоїх снів...
Через прірви дійти зумів.