Ти п шов

Людмила Килинкарова
Ти пішов…
І завмер, мабуть майже весь час.
Ти пішов…
І вже згинула згадка про нас.
Ти пішов…
І завмерло кохання в душі
Ти пішов…
І порізали серце  ножі.
Ти пішов…
І забуті вже ті кілька слів,
Що були ніби щастя для нас,
Що звучали з твоїх милих вуст,
Що забутими стали відраз.
16 липня 2010 року