Час

Людмила Килинкарова
Час летить неначе вільний птах
І назад вертатись він не хоче.
Він летить і не зверта на страх
По скоріше вже в майбутнє хоче.

Відлітає все: дитинство, юність.
І скоріш ідемо доросле ми життя.
Забуваєм все: всі ігри й дурість.
Уже всі дні зливаються в буття.

Час летить, летить завжди туди
Де ніхто спинять його не буде.
І хочеться вже досягнуть мети,
Яка в серцях ці спогади пробуде