Когда ты

Наталия Чайка -Зотова
Когда ты рядом и целуешь меня-
У меня вырастают крылья!
Когда ты вдали и целуешь меня -
Я становлюсь радугой,
Чтобы дотянуться до тебя!

И нет такой силы,
Которая могла бы
Оборвать эти крылья,
А радугу сделать бесцветной!

***
Коли ти поруч і цілуєш мене - У мене виростають крила!
Коли ти вдалині і цілуєш мене
Я стаю веселкою,
Щоб дотягнутися до тебе!

І немає такої сили,
Яка могла б обірвати ці крила, А веселку зробити безбарвною!

https://youtu.be/JH1FWM936Qw - Adriano Celentano - L'arcobaleno