Останнiй лiтнiй день

Галина Серженко
Десь за вiкном народжується ранок
Останнiй лiтнiй день нагонить сум.
Тут прохолодно i нидiють рани –
Душевнi рани, дiти темних дум.
Самотнiсть мiж людей - буденна справа ,
Прийшла пора покласти їй кiнець.
Знайти й собi( хоча уже шукала)
Одне своє серед мiльярдiв серць.