трохи эвреi

Александр Кононенко
А таки нам нарешті потрафить.
Ми й не думали бить Бармалєя,
Та, мабуть, всі ми трохи євреї,
Бо взялися валить Голіафа.
Ну не хочеться жити в полоні,
Та ніяк не відчепиться, суко.
Як до серця гнилого достукать?
Та ніяк. Тільки влучити в скроню.