covdra

Элизабет Морская
вкриваюсь ковдрою,
якою ти рятувалась від холоду
це як слідувати за модою
і уникати відчуття голоду

це як вчити на гітарі музику
яку любиш ти,
і пірнати в прірву без ризику,
і палити мости

це мов відокремлювати втому,
але не ставити в реченні кому
і не зачиняти дверці,
і не гіпсувати переломи
десь в області серця

десь в області серця
ці втомлені і зламані
дверці