Вибач мене...

Саша Горская
Вибач мене, невідомий солдате,
Вибач за те, що не я твоя мати,
Вибач за те, що не я, а вона
Зараз сидить і сумує одна.
Вибач, що ти, а не мій чоловік,
Дому не бачив цілісінький рік,
Вибач, що діти твої, не мої,
Татка чекають з далеких країв.
Вибач, що впав у донецькі степи
І спи...