Роберт Фрост Nothing gold can stay

Умиджон Шарапов
Есть золото – листва,
Природа в нём жива.
Листва что первоцвет:
И есть и сразу – нет.
И листья облетят,
Зачахнет райский сад.
Рассвету – отгореть.
Золоту истлеть.

               

Nature's first green is gold, 
Her hardest hue to hold.       
Her early leaf's a flower;      
But only so an hour.               
Then leaf subsides to leaf.     
So Eden sank to grief,             
So dawn goes down to day.   
Nothing gold can stay.