Мэфэ нэшхъой

Анатолий Зекох
Пщагъор зикъуахь,
Ощхыр зигуахь,
Жьыбгъэр зигупс-
Тыгъэ щемыпс.

Мэфэ нэшхъой,
Унапэ о-ой:
Гур огъэмакIэ,
Гугъур охьакIэ.

Фабэм уегъащтэ,
ЧъыIэр угу ештэ;
МэфэшIум Iуохъо-
Гомыоу пэIухъо.

Тыгъэу силъагъо,
Сыгугъэу сылъэхъу;
Уубгъугъэу уилъахъэ,
Сыогъэохъу.

ГъашIэм сашъхьагъкIэ
Уитытэп шъхьакIэ,
Сежэн слъэкIытэп-
О-ой, о-ой узэхэкIытэп.