Холоднiшаe...

Наталя Мазур
Холоднішає...
День поза днем
Випадають тумани поволі.
Виноград заяснівся вогнем
П`ятипалих листків.
На осонні
Кряче ворон - старий реаліст.
Відлітає вороняча зграя.
Млявий вітер - бродячий арфіст -
Павутину, як струни торкає.
Заклопотаний день по стерні
Пробігає, не зранивши п`яти.
У задумі стою, бо мені
Неможливо той день наздогнати...
Осягнути не можу оте
Сум`яття на околиці літа...
А край поля ще й досі цвіте
Подорожник дрібнесеньким цвітом.

04.10.2015р.