Украина

Павел Егоров Энтлор
Квітни чудова Україна
Весняним подихом садів,
Яскрава, сонячна Країна,
Куточок затишка домів.

Вдихай і ніжність бірюзову
Травневих килимів степів,
Малюй картину кольорову
З Дніпром і сотнями мостів.

Поклич нас дзвонами живими,
Ранковим співом дзвонарів,
Залиш під зорями нічними
Квітучим подихом садів.

В журбі дитину заспокоїш,
Весняним теплим вітерцем,
Сестрі залишиться Сестрою,
Й кращім будеш їй взірцем.

Для мене, вічна Україна,
Ти Мати мила й дорога,
Я прошу, вибач свого сина,
Сестер теж вибач як Сестра.

Нехай там кажуть щозавгодно,
Не вірь нікому, все обман,
Країна вільна і Народна,
Мине журба і з ней дурман.

Лишайся Матір’ю, Сестрою,
В веселці квіти заплітай,
Країна різнокольорова -
Чудовий, милий рідний край.

П. Єгоров
04.10.2015