Кохай

Наталинка 07
Кохай мене, мій соловейко
Кохай мене, мій журавель.
Кохай мене, бо я маленька,
Бо Україна - рідний край!

Кохай мене аж до нестями,
Так, як ніколи не кохав!
Кохай мене, як рідну маму,
І щоб ніколи не кидав...

А як не можеш, не кохай,
Тебе я завжди зрозумію...
Ніколи лиш не забувай,
Що я з тобою бути мрію...

А я тебе і так кохаю,
Аж до нестями, до небес...
Ніколи я не забуваю,
Тебе у мариві чудес!