Дихай

Павел Егоров Энтлор
Не зупиняйся! Час не лікар,
Рушай дорогою життя.
Не буде кращого буття,
І помилкову свою мірку
Зміни щоденним відкриттям,
Крокуй життям з своєю зіркой.

Натисни плавно на педаль!
Навколо світ, його дива,
Раніш нечувані слова,
Й степів безкрайніх сива даль,
Химерні села і міста,
Де не бували ми нажаль.

Яскраве сонце шлях зігріє,
Дощем умиє небосхил,
Рушай, в тобі багато сил,
Бо той хто бачити уміє,
Не потребує зайвих крил -
Життю уміючи радіє!

Зустріне Харків й нагодує,
Полтава втішить після втом,
Вгамують спрагу джерелом -
В карпатських водах – підлікують,
В тіні під кам’яним мостом
Чудові квіти зачарують.

Живи на повну, йди і дихай,
Побач те що не помічав,
Й не чекай, твій час настав,
Нехай там що, - вогонь чи лихо,
В ухмилці день свій зустрічай,
На повні груди вільно дихай!

П. Єгоров
04.10.2015