Зачем себя укорять

Татьяна Ильина-Шумкина
Навіщо себе картати
 
Навіщо себе картати –
Все відбулось, як збулось.
Навіщо у пам’яті м’яти
Цих спогадів пасмо?.. Здалось,
Немовби червоно-картатий
Під вітром твій шарф майорить,
І неба колюча блакить
Вирує крізь нього, кипить,
Як в ту неподолану мить,
Що вічно тепер повертати...

03.10.2015