Oblivion

Анна Валерьевна Холодная
Якщо йдуть-ти просто відпусти,
Якщо йдуть, значить не кохали.
В цих почуттях не буває чиєїсь вини,
Бо те, що берегли- випадково втратили

І ти не побачиш, де жахливо болить,
не побачиш, як це, коли зовсім спустошені.
не дізнаєшся, як, коли, і перед ким завинив,
А все від того, що почуття в статусі "зношені".