Украинo моя

Ирина Генина
Україно  моя
Рідна ненько
Ти плачеш
І молишся
Бачу хати твої
БIлым кольором
рушники
Сине небо
Й колосся
Тихий вітер
у полі
Жовтий соняшник
На подвірьї
Тай на річці
вінки
Я молю і благаю
Мlй  таточку
Божє
Дай піднятись
з колін
Дай зустріти
синів
Знов відчути
Як дихае
Тихий вітер
у полі
Тай від серця
пробачить
Російських
братів