i посмiхаЙEшся

Элина Клауд
Хай біль і жах розчиняться в крові
Хай жаль і відчай переповнять душу

А потім

лиш один смертельний видих

і ось
стоїш серед руїн і бруду
з малесенькою квіткою в руці

Каміння час збирать
косити трави
і дякувати долі за плоди

стоїш один серед руїн і бруду
святий і голий
як сама земля

і посміхаєшся