про жука

Татьяна Бекус
одного разу на забаву
до нас прийшов і танцював,
у фраці чорному та шляпі
приємний жук...та навіть дав
нам інтерв"ю про осінь й сонце,
про квіти, листя і траву,
про теплий промінь, що в віконці
нас будить й каже Ай лов ю...