Жемчужина 18

Соломия Галицкая
ЖЕМЧУЖИНА 18

Как захватить державу без войны?
Внушить плебеям что они паны,
А после дать невеждам этим волю,
И все проблемы будут решены.

СОЛОМИЯ ГАЛИЦКАЯ

*************

ПЕРЛИНА 18

Як захопити землі без війни?
Сказати черні що вони пани,
А після дати тій голоті волю,
За тебе самі зроблять все вони.

СОЛОМІЯ ГАЛИЦЬКА

**************

PERLА 18

?Vencer a un pais sin invadir?
Es fаcil: Convencer a los plebeyos
Que son Patricios, luego permitir
A que se maten, tontos, entre ellos...

Autor: Solomy Galicka
Traducciоn: Archibald Peloponeso (Арчибальд Пелопоннесский)