жартiвливо-голубляче

Олись Лапковский
а Лариса пише краще,
як праящур, а чи пращур.
Зараз так уже не пишуть.
Серцем кволим охололи.
От від того катаклізми
і
глобальне потепління,
бо ще троха - тай померзнем,
бо забули, що є серце
що палає
від бажання, від кохання, від турботи.
Най турбуємось про любих,
геть усю раціональність.
не зважай, що тобі їсти,
не зважай, що тобі пити,
будьмо!!!
...як птахи небесні)))