Уже пожовкло листя на деревах

Лидия Елена
Уже  пожовкло листя на деревах
Зібрала в вирій осінь пташечок,
А вітер шепче тихо в вербах
Несучи дзвін небесних рос

Струмочок дзюркотить водою
Аж свіжістю повіяло в лице,
І гомін тихий над травою
Бджола ще з радістю несе

Притихли звірі в лісі
Вдивляючись в проміння золоте,
А там мереживо привітне
Із кольорами осені іде

Червоний,жовтий і зелений…
Красуне осінь ти моя
Смієшся барвами із рання
І в день і в вечір рідна дорога

Та день іде вже на спочинок
І холодом вистукує зима,
Та ти не йди красуне мила,
Та де там,на все тут є пора

Гріхом змінилася природа,
Та Бог відкрив дорогу в небеса.
Покайтеся сьогодні люди
Щоб розквітала вічна нам весна!