Мила, кохана, жадана моя...

Марина Белобров
З чистим сердцем я прилину до твоєї душі
І зазирну в очі рідні такі,
Ти чуєш, кохана, не самотні ми,
Коли співають в сердці солов`ї.
Я кохаю тебе всією душою і сердцем
І дарю тобі всі свої почуття,
І живу тим життям, де ти моє сонце,
Де на віки я твій, а ти - моя...

Приспів:

Мила, жадана, кохана моя,
Як довго чекав  тебе я у світі
І ось нарешті знайшов тебе я,
Найдорожче бажання моєї мрії...
Як хочу сказати тобі ті слова,
Щоб душу зігріли і сердце спалили,
Ти найдорожча частинка моя,
Ти пламя кохання , що ми запалили...


Ось підійду, пригорнуся до тебе,
Тихенько з любов`ю тобі прошепчу,
Ти сама рідна людина у мене,
Ти чуєш, кохана, тебе я люблю!
Ти чуєш повір і не вагайся,
Не скривджу тебе, навпаки захищу,
Ти тільки завжди мені посміхайся,
Довірся мені тебе я молю...


Небо шепоче, вітер танцює,
Музика грає десь у душі,
Твій образ очі мої малюють
І голос бринить, десь там в глубині...
Ніжність твоя, наче квітка весною,
Подих любові манить мене,
Ти зачаровуєш мене геть собою
І я не впізнаю вже себе...
Ти все змінила в житті поступово,
Все що було полонила собою,
Так як я жив перед тобою,
Не хочу того...хочу бути з тобою...