Дмурiв реальний метафiзичний вiрш

Александр Тагаев
Дощ / дах / небо
Голос шефа / чому Щорс ще не перетворився на жабу?
Дзеркало / обличчя / кішка на підвіконні
Панк-рок / кінець семидесятих / графік ефекту дісторшн
Озеро в лапках пам'яті / високо в горах / коромисло
Клаптик квитанції / зарядний пристрій / вогник через нещільну шпалеру
Кислота просочилась на багато поверхів униз / у творі Лема
Хармс папером пробив шибку / підводна муха Тмутаракань
Г ґ / ґ г / штучна ікра / мадемуазель штукатурка вивітрилась.