Я люблю тебя МАМА!

Полтораков Сергей Павлович
Цвет рябины за окном,- помнишь?
Водокачка в двух шагах, помню....
Дед по утречку с ведром,-
Просыпайся Отчий дом,-
                Зорька!
Мама милая моя,- рядом я,
Схоронили всех давно,
                уж столетие прошло,
                Бог с ним...
Разрушаются замки,
Страны и континенты,-
Я люблю тебя МАМА,
Больше жизни на свете!



          09.10. 15.

Mother(МАМА)

Do you remember?-Yes,I do.
The window faces rowan blossom
The close pump house,you're awesome.
Do you remember?-Yes,I do.

The grandpa's carrying buckets-Dawn.
Wake up,wake up my native home!
Your smile's so friendly and so warm..
I'm with you my dear mom.

We buried all and after all
       We only stay.Years slip away.
But let it ride...

The castle,countries are destroyed.
Disasters,troubles we avoid.
To do the best what I will strive
More than my life,you're my life.