Кычкыр минем исемемне

Зульфия Усманова Мулюкова
Кычкыр минем исемемне,
Шушы салкын ;илл;рг;,
Алып барсын салкын ;илл;р,
Бары ерак илл;рг;.
Кычкыр минем исемемне,
М;х;бб;тне белдереп.
Кычкыр минем исемемне,
С;юе;не сиздереп.
Кычкыр минем исемемне,
Ирт;г; та; атуга.
Кычкыр минем исемемне,
Яктыртан айга таба.
Яратканы;ны бел;м мин,
К;з карашы;нан сиз;м,
“З;лфиям!”- дис;; , ишетеп,
Сине; яны;а кил;м!